Orice gura de aer este buna in afaceri
"Misiunea noastra este de a oferi clientilor solutii complete pentru sisteme de aer conditionat,
impreuna cu cel mai bun suport tehnic."

    Compania ALTIMEX PRO INTERNATIONAL are o experienţă de peste 15 ani în importul şi distribuţia echipamentelor de climatizare și ventilație profesionale în România de la producători de renume cum ar fi: TOSHIBA, MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, CARRIER, JOHNSON CONTROLS, SCHNEIDER ELECTRIC, STULZ, TECNAIR, CONDAIR, LMF, DANTHERM, CAMFIL-FARR, INTESIS, ALP şi PDM.

     ALTIMEX PRO INTERNATIONAL distribuie în România prin partenerii săi autorizaţi (dealeri) echipamente de climatizare şi ventilație pentru o gamă largă de aplicaţii cum ar fi: rezidenţiale (apartamente, case, vile), comerciale (sedii de bănci, magazine, restaurante), industriale (hale, zone de producție), spitale (săli de operație) şi business (clădiri de birouri, hoteluri, ansambluri, centre comerciale şi de relaxare). 

    Calitatea, eficienţa energetică şi inovatia soluţiilor de climatizare si ventilatie au fost dintotdeauna punctele noastre forte în dezvoltarea unor proiecte importante în România. 

    Echipa ALTIMEX PRO INTERNATIONAL este specializată și instruită în mod constant de companiile amintite mai sus pentru a oferi cu profesionalism serviciile necesare în vânzarea şi post-vânzarea sistemelor de climatizare. Pe scurt furnizam soluţii unice axate pe cerinţa stricta a beneficiarilor, consultanță, punere în funcţiune (prin parteneri autorizati), service profesional și mentenanţă post-vânzare.


Parteneri climatizare
Parteneri BMS Automatizari

Pentru informatii detaliate despre programele cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Media
20.05.2013
    Toshiba SMMSi este lider în...
Citeste mai mult
Altimex Kids

Smart TrikeSmart Trike logo