Orice gura de aer este buna in afaceri
"Misiunea noastra este de a oferi clientilor solutii complete pentru sisteme de aer conditionat,
impreuna cu cel mai bun suport tehnic."
    Toshiba SMMSi este lider în industria de aer condiționat datorită unor inovații și patente dezvoltate până în cel mai mic detaliu. Sistemele VRF SMMSi sunt primele din lume care controlează independent compresoarele cu cea mai nouă tehnologie electronică Inverter reușind astfel să acopere setarea fină pe toată plaja de capacitate solicitată.
       Controlul capacității conduce la economii semnificative de energie, în special în cazurile în care se folosește o incarcare parțială. Acest obiectiv este atins datorită utilizării unui control sofisticat cu inverter și al vanelor de reglare modulante în fiecare dintre unitățile interioare. De asemenea, puterea absorbită de unitatea exterioară este redusă în mod considerabil odată cu reducerea necesarului de frig în zonele deservite.

Lider în economia de energie
    Adoptând cele mai eficiente compresoare dezvoltate de curând DC Twin Rotary și cele mai avansate tehnologii inverter Vector Control sunt realizate cele mai notabile COP si EER din industrie pe încărcări parțiale. Un sistem VRF poate atinge operarea eficientă energetică în special când o parte din unitățile interioare sunt oprite. Toshiba deține locul 1 pentru unitatea de 8HP cu un COP de 6.41

Control infinit al capacității
      Controlul variabil infinit ajustează viteza de rotație a compresoarelor inverter cu pași fini de 0,1 Hz, astfel raspunzând precis capacitțăii solicitate în acel moment și de asemenea minimizând pierderile de energie la schimbarea frecventelor de lucru și păstrând temperatur
ile interioare la cel mai înalt confort.

Flexibilitatea în instalare
    Distribuția de refrigerant și proiectarea instalației dezvoltată de Toshiba SMMS-i a contribuit la atingerea unor distanțe notabile de 235m de la unitatea exterioară și până la cea mai îndepărtată unitate interioară, 40m diferența de nivel între unitatea interioară cea mai de sus și cea mai de jos (70m dacă unitatea exterioară este amplasată jos, iar unitățile interioare sunt poziționate deasupra) și 500m lungime maximă de țeavă a întregului sistem. Aceste combinații de lungimi aduc avantaje unice proiectanților din domeniu.

Compresor unic DC Twin Rotary
      Compresoarele de ultimă generație de la Toshiba se numesc DC Twin Rotary și au la bază eficiența îmbunătățită continuu a motorului, proiectarea nouă a căii de compresie și a componentelor mult mai precise. Optimizarea poziției portului de descarcare și grosimea lamelei reduce considerabil pierderile de compresie și frecările. Fiecare motor are în componență un rotor magnetic compact și puternic.

Back-up și Redundanta SMMS-i
      În cazul unui eveniment nefericit apărut la o unitate exterioară, este posibil să operăm cu restul compresoarelor inverter prin simpla setare a placutei PCB. În cazul în care se defectează un modul componentă a unui sistem, este de asemenea foarte simplu de a opera în continuare prin izolarea acestuia și declararea master a altui modul.

Încredere în eficiența completă
     Cu rotație duală, încărcarea este distribuită mai uniform, asta înseamnă că secvența de funcționare a unităților exterioare și compresoarelor individuale este rotită pentru a distribui orele de funcționare uniform.

Compania Altimex Pro International este Master Distribuitor în România pentru echipamentele de climatizare Toshiba.
sursa:http://www.tehnicainstalatiilor.ro/articole/nr_99/nr99_art.asp?artnr=12

Pentru informatii detaliate despre programele cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Media
20.05.2013
    Toshiba SMMSi este lider în...
Citeste mai mult
Altimex Kids

Smart TrikeSmart Trike logo